Samenwerken / Adverteren

Beste organisaties,

Stap aan boord van ons klei-avontuur! Hier bij -Je maakt er een potje van- zijn we verheugd om als eerste  een Nederlandstalige podcast te lanceren die volledig gewijd is aan de betoverende wereld van klei en  keramiek. Als enthousiaste nieuwkomer op het toneel, nodigen we geïnteresseerde organisaties uit om ons te ondersteunen bij het uitbreiden van deze primeur.

🏺 Waarom samenwerken?– Je maakt er een potje van-, geeft jouw organisatie de unieke kans om vanaf het allereerste moment betrokken te zijn bij het opbouwen van een gemeenschap van kleiliefhebbers in Nederland en België. Aangezien wij de pioniers zijn binnen de podcast wereld in dit genre, groeien wij vanaf het punt van lancering tot heden dagelijks in het aantal volgers en downloads. 

FACTS: 
In de derde week na het lanceren van de podcast stond de podcast al in de top 5 binnen het genre Visual Arts in de Podcast Charts.
Dit houdt in dat de podcast goed beluisterd wordt en daarnaast ook positief beoordeelt.
Voor een nieuwkomer en kleine productie is dit een mijlpaal. 

Neem vooral een kijkje op ons Instagram account onder de highlight  ‘ ‘  hier zie je direct onze  fan-base die wij aan het creëren zijn.  

 

Wat kunnen we bieden?

  • Pionierschap: We waarderen onze vroege ondersteuners en zullen de organisatie in het zonnetje zetten als pionier in onze kleigemeenschap.
  • Sociale Media Exposure: We delen onze waardering via sociale media en podcast kanalen, waardoor het merk zichtbaar wordt voor ons groeiende publiek.
  • Er kunnen advertenties en affiliate links geplaatst worden op de website
  • Er kan product placement plaatsvinden op ons Youtube kanaal: Wij zijn bezig met het lanceren van de vodcast, waarbij wij videoportretten neerzetten van keramisten in Nederland en tutorials uploaden.
  • Jouw merk/organisatie komt gegarandeerd terecht bij jouw niche.

🤝 Meedoen? Als jouw organisatie geïnteresseerd is in het ondersteunen van de podcast, neem dan contact op via hallo@jemaaktereenpotjevan.nl  t.a.v. ‘samenwerking’.  Of stuur een berichtje op instagram @jemaaktereenpotjevan

Samen kunnen we de mogelijkheden verkennen om een partnerschap te creëren dat waardevol is voor zowel jouw organisatie als onze groeiende kleigemeenschap.