Over ons

Ik ben Merisa, een afgestudeerd muziekdocent, coach en een autodidact in de wereld van keramiek. Wat begon met een vonk groeide al snel uit tot een vurige passie. Sinds mijn eerste kennismaking met klei ben ik volledig gefascineerd en vastbesloten alles te leren wat er te weten valt over deze betoverende kunstvorm. Na een periode van wat eigen experimenten, besloot ik me in te schrijven voor een wekelijkse cursus, en doe ik nu veel ervaring op als studio-assistent en workshopbegeleider bij een keramiekatelier in Amsterdam.

In mijn zoektocht naar Nederlandstalige podcasts over keramiek kwam ik verrassend weinig tegen. En zo ontstond het idee: waarom niet zelf een podcast hosten? ‘Je maakt er een potje van’ is geboren uit mijn verlangen om de kleigemeenschap in Nederland te verenigen en te inspireren. Ik neem jullie graag mee op mijn ontdekkingstocht door de wereld van klei, waar we samen de verhalen, technieken, en de magie van dit ambacht¬† ontdekken.

Op de achtergrond word ik ondersteund door een aantal creatieve freelancers.

Pottenbakken of keramiek cursus in Oegstgeest?

hallo@jemaaktereenpotjevan.nl t.a.v. 'cursus'

Het maken doe ik met veel plezier! Dankzij jouw steun kan de podcast blijven bestaan en kan ik je wekelijks blijven voorzien van een nieuwe aflevering. 
In ruil voor jouw steun, ontvang je maandelijks een extra podcast aflevering en nog veel meer leuke beelden en interessante informatie van de podcast gasten.

Bedankt voor je steun !